FOOD / プレーンスコーンのレシピ!Plain Scone Recipe [ENG + JP]
こんにちは!
今日はとても簡単なプレーンスコーンのレシピを紹介したいと思います!
Hello!
Today I will be showing you guys a super easy scone recipe!
ビデオも作りましたので、もし興味があったら、ご覧ください!
I also made a video, so if you're interested, please take a look!
材料 Ingredients
350g 薄力粉
112g (豆乳)マーガリン
4テーブルスプーン(約56g)グラニュー糖
3ティースプーン(約12g)ベーキングパウダー
180ml 豆乳
1テーブルスプーン(約15ml) レモンジュース
1ティースプーン(5ml) バニラエッセンス
チョコレートチップ (随意に)
350g of plain flour
112g of (soy or other vegan) margarine
4 tablespoons of sugar
3 teaspoons of baking powder
180ml of soy milk
1 tablespoon of lemon juice
1 teaspoon of vanilla essence
chocolate chips (optional)
方法 Method
[Preheat the oven to 200 degrees Celsius.
オーブンを200度に予熱します。]
1. 小麦粉(薄力粉)とマーガリンをボールに入れて、手で混ぜます。
Place plain (soft) flour and margarine in a bowl and mix with your
hands.
hands.
2. マーガリンと小麦粉を混ぜて、ボロボロの状態にします。
Mix with your hands until you reach a crumbly texture.
3. 次に、グラニュー糖とベーキングパウダーを入れます。
Next, add sugar and baking powder.
4. 豆乳、レモンジュースとバニラエッセンスを入れて、混ぜます。
Add soy milk, lemon juice, and vanilla essence, and mix well.
チョコレートチップを入れます。(随意に)
Add chocolate chips (optional).
5. スパチュラを使って、生地ができるまで混ぜます。
Mix with spatula until dough forms.
6. 両手でしっかりとこねます。
Knead together well with your hands.
7. 麺棒で生地を転がします。
Roll dough with rolling pin.
(生地の厚さは1.5cm~2cmになるまで)
(Until the thickness of the dough is approx. 1.5~2cm)
(Until the thickness of the dough is approx. 1.5~2cm)
8. スコーンの形を作ります。丸の形を作るために、私はジャーを使います。
(もし他の形を作りたかったら、クッキーカッターなどを使えます。)
(もし他の形を作りたかったら、クッキーカッターなどを使えます。)
Create shapes. I use a jar to create circles.
(You can create other shapes with cookie cutters, etc. if you'd like.)
(You can create other shapes with cookie cutters, etc. if you'd like.)
9. ベーキングペーパーのシートの上に置き、スコーンの上に豆乳を磨きます。
Place them on a sheet of baking paper and brush soy milk over them.
10. 200度で予熱したオーブンで約15分焼きます。
Bake at 200 for 15 minutes.
Finished!
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